Кокосово масло, органично, студено пресовано, 150мл

4,00 лв.

Преглед на количката

Описание

Кокосовото масло е органично, студено пресовано. Отличен продукт както за кулинарни, така и за козметични цели. Изключителен антиоксидант и имуностимулатор, намалява вероятността от развитие на сърдечно-съдови заболявания, намалява лошия холестерол. Има противогъбично въздействие и тушира възпалителни процеси. Подхранва косата като редовната му употреба я прави здрава и еластична, с естествен блясък. Много добър овлажнител за косата, подобрява еластичността й, възпрепятства стареенето и образуването на бръчки.

За козметични цели: може да се използва като самостоятелен козметичен продукт (нанасянето на влажна коса/кожа улеснява усвояването и олекотява консистенцията му). Влага се в лосиони, маски за коса, балсам за устни или като основа за много домашни рецепти за козметична грижа.

За кулинарни цели: може да замести изцяло маслото от животински произход, както в сладки, така и в солени изделия. При топлинна обработка е едно от най-издръжливите растителни масла, заради структурата на мастните вериги. Така че можете да приготвите любимите си пържени картофки с чиста съвест 🙂

Условия за съхранение: хладно място и непряка слънчева светлина, най-добре да е в хладилник, спазване на хигиена на употреба.

INC: Organic Cocos Nucifera (Coconut) Oil.

Brand

QQ natural

Допълнителна информация

Марка

QQ Natural

Вид

за всеки тип коса, за всякакъв тип кожа

Предназначен

, ,