Описание

100% чисто етерично масло от лайм. Mаслотo от лайм е получено чрез парна дестилация на корите на плодовете от растението Citrus aurantifolia. Лаймът представлява дребен цитрусов плод. Маслото извлечено от него е жълто-зелено на цвят, а ароматът e свеж, цитрусов с бегла горчива нотка, която липсва при студено пресованото масло. Aроматерапевтично маслото от лайм действа енергизиращо на ума, освещаващо и детоксикиращо на тялото. Поради силните антисептични и адстрингентни свойства етеричното масло действа положително при различни инфекции на дихателната система, мускулни болки, акне и др. Изключително подходящо за пречистване на въздуха и за поддържане на силна имунна система. Съчетава се добре с масло от джинджифил, лавандула, босилек, иланг-иланг, кедър, клементина и др.

Начин на употреба: Използвайте до 2-3% концентрация. За локална апликация от възрастен разредете 12 капки етерично масло в 30 мл базово масло.

Противопоказания: Маслото е фоточувствително. След локална употреба изчакайте 12 часа преди излагането на силна UV или слънчева светлина. Съхранявайте на сухо и хладно място далеч от пряка слънчева светлина и достъпа на деца. Не използвайте неразредено върху кожата! Да не се употребява по време на бременност, при епилепсия, както и при деца под 6 годишна възраст без предварителната консултация с медицинско лице. Тествайте за индивидуална поносимост.

Brand

Mahika

Допълнителна информация

Тегло 0,010 кг
Марка

Mahika

Вид

Етерично масло

Отзиви

Все още няма отзиви.


Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.