Описание

100% чисто етерично масло от розмарин. Mаслотo от розмарин се получава чрез екстракция с парна дестилация на листата от растението Rosmarinus officinalis. Маслото извлечено от него е със силен, дълбоко проникващ билков аромат. Розмаринът е една от многото билки използвани за медицински и религиозни цели още от древни времена. В миналото розмаринът е считан за свещенна билка. Използван е за окадяване с цел пречистване на въздуха от лоша енергия и подобряване на умствената дейност. Етеричното масло действа добре при мускулни болки, липса на внимание и концентрация. Поради своите стимулиращи кръвообращението и силни антисептични и антиоксидантни свойства, розмариновото масло помага за бързото заздравяване на рани, стимулира растежа на косата, помага при пърхот и различни бактериални инфекции. Съчетава се добре с масло от розов грейпфрут, лавандула, лимонена трева, хвойна, лимон, бял бор и лютива мента.

Начин на употреба: Използвайте до 3% концентрация. За локална апликация от възрастен разредете 12 капки етерично масло в 30 мл базово масло.

Противопоказания: Съхранявайте на сухо и хладно място далеч от пряка слънчева светлина и достъпа на деца. Не използвайте неразредено върху кожата! Да не се употребява по време на бременност, при епилепсия, както и при деца под 6 годишна възраст без предварителната консултация с медицинско лице. Тествайте за индивидуална поносимост.

Brand

Mahika

Допълнителна информация

Тегло 0,010 кг
Марка

Mahika

Вид

Етерично масло

Отзиви

Все още няма отзиви.


Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.