Описание

Флоралната вода от коприва е богата на провитамин А, витамини В2, С, К, етерични масла, соли на желязото,  калция, калия и сярата; органични киселини, протеини, танини, фосфати, силиций. Това я прави освен чудесен тоник за лице, познато и изпитано средство за поддържане на косата. Напръскана в корените помага при косопад, пърхот, подсилва фоликулите, стимулира отделянето на естествени пигменти (за предотвратяване на побеляването на косъма). Богатият коктейл витамини и полезни вещества подобрява структурата на кожата и косъма, помага за сгъстяване и поддържане на здрава и блестяща коса с балансирано РН.

Предназначение:

++За почистване на лице, деколте, шия.

++ За коса:

 –  улеснява разресването, етеричните масла и минерали имат лек естествен силикониращ ефект, така косъма получава подхранване и естествена защита от механични и химични увреждания. Заглаждащия ефект прави косата гладка, мека и бляскава.

– за борба с пърхот, кожни раздразнения, косопад. Подсилва и стяга фоликулите в кореновата система на косата, за да остане всеки косъм на мястото си. Естествена «тор» за косъма, която му помага да расте здрав и устойчив.

– за забавяне и предотвратяване на депигментацията (побеляване) на косъма.

++ Освежава и  балансира РН.

*Екстракция: парна дестилация, не е отнето етеричното масло от флоралната вода

 INCI Nettle hydrosol (Воден дестилат на коприва); 100%  Натурален продукт, свежи връхчета и цветове на диворастяща коприва, събрани в екологично чист район.

Опаковка: стъкло

Brand

QQ natural

Допълнителна информация

Марка

QQ Natural

Отзиви

Все още няма отзиви.


Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.