Универсален веган натурален почистващ препарат

6,00 лв.16,00 лв.

Код: Няма Категория: Етикет:
Изчистване
Преглед на количката

Описание

Този универсален веган натурален почистващ препарат може да се използва за препарат за измиване на чинии, като препарат за пране, препарат за измиване на пода и почистване на фаянс и замърсени повърхности. Съдържа три натурални компонента, които покриват изискванията за отлично измиващо и дезинфектиращо средство. Сапунът в състава на препарата помага за разтваряне на мазнините, намаля повърхностното напрежение на водата, което помага на другите вещества да проникнат по-лесно (при изпиране). Дава обилна приятно мека пяна – няма добавен пенител, осапуненото масло има естествена пенливост, както и процент свободен растителен глицерин в състава (естествено се синтезира при процеса на осапуняване), който има положително въздействие върху кожата. Карбонатната сода има изразени противогъбични свойства, което ни гарантира доброто почистване и при силно замърсена посуда, повърхности или дрехи, без остатък от гъботворни организми. Цялостната дезинфекция се постига, чрез антибактериалното действие на боракса използван (като дeзинфектант в процентен разтвор в лаборатории). Нежен и щадящ към кожата, той е подходящ и за хора с чувствителна кожа и деца.

Начин на употреба: Като препарат за пране: 2 с. л. на около 4,5-5 кг пране средно замърсено; Като препарат за съдове: разреждане 1:1 за нормано замърсени съдове, при силно замърсена посуда се използва без разреждане

Състав: осапунено кокосово масло, боракс (антибактериален натурален минерал на прах с изразени антибактериални свойства), калцирана сода (противогъбично действие, натурален произход)

Brand

QQ natural

Допълнителна информация

Марка

QQ Natural

Милилитри

190ml, 1l

Отзиви

Все още няма отзиви.


Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.