прочетете повече

ЗА НАС

КОИ СМЕ НИЕ

Добре дошли в „Здраветека“ – вашето място за натурална козметика и грижа за тялото! Ние сме предана екип от ентусиасти, които вярват, че красотата и грижата за кожата и косата вървят ръка за ръка с природата.

Идеите нямат възраст, вечно млади са, не остаряват, но се развиват и обогатяват, завладяват човека и пътуват с него.

Но само ако Човекът е готов да ги долови, да ги осмисли, да ги прилага в собствения си живот и най-важното – да ги предаде на други хора.

Идеята да създам Здраветека за мен бе нова като форма, но не и като съдържание. Тя е кристализираната дигитална форма на онова, което най-вече през последните години започва да променя моето мислене, моят начин на живот и на отношение, не само към останалите хора, но най-вече към Природата, от която всички сме неразделна част.

След магистратурата ми в Технически университет – София работя по различни проекти, непрекъснато се конфронтирам с много хора, проблеми – съвременното ни забързано ежедневие всеки ден ни понася в различни посоки. Все по-ясно обаче започнах да осмислям моя стремеж да живея по-здравословно и го прилагам в ежедневието на моето семейство – в избора на храна, на дрехите, в стила на живот и разбира се и в козметиката.

Нашата Мисия

В „Здраветека“ ние вярваме в силата на природата и нейните богатства. Нашата мисия е да ви предоставим най-добрите натурални продукти за грижа за кожата и косата, които са създадени с внимание към околната среда и здравето на вашата кожа. Ние търсим най-доброто в природата и го предоставяме на вас.

ИМАТЕ ВЪПРОСИ?

направете запитване чрез контактната ни форма, а нашият екип ще се свърже с вас!

Качество и Устойчивост

Ние сме горди, че предлагаме продукти, които са напълно без вредни химикали и са произведени с високи стандарти за качество. Нашият ангажимент към устойчивостта се отразява и в опаковката на нашите продукти, която е направена с минимално въздействие върху околната среда.

Природна Инспирация

Природата винаги е била наш вдъхновител и учител. От многовековната мъдрост на ботаниката до древните рецепти за красота, всяка формула, която предлагаме, е създадена, за да внесе природната сила в ежедневния ви ритуал. Ние използваме най-добрите съставки от цял свят, за да ви предоставим най-доброто от природата.

Shopping Cart