Етеричнo масло от кедър, 10мл

10,50 лв.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА НАД 99ЛВ

  • ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТ ДО 14 ДНИ
  • ДОСТАВКА ДО ОФИС ИЛИ АДРЕС
  • ЗАЩИТЕНИ ОНЛАЙН ПЛАЩАНИЯ

Описание

100% чисто етерично масло от кедър

Етеричното масло от кедър се получава чрез парна дестилация на растението Cedrus Deodara. То има топъл, дървесен, леко опушен, балсамичен аромат.

Името “deodara” произлиза от санскритската дума “devadāru”, което в превод означава “дървен материал на боговете”. Хималайският кедър се счита за свещено дърво в индуизма. Смята се, че ароматът на кедрово дърво насърчава изправената стойка и бавното, равномерно дишане, което е идеално за медитация. Маслото от кедрово дърво насърчава умствения фокус и успокоява душата. Маслото може да се използва в блендове за поддържане на здрава дихателна система. Съчетава се добре с бергамот, тамян, индрише, роза, грейпфрут, лимон, хвойна, лавандула, лимонова трева, бор, розмарин и масло от мащерка.

Противопоказания: Съхранявайте на сухо и хладно място далеч от пряка слънчева светлина и достъпа на деца. Не използвайте неразредено върху кожата. Препоръчваме максимално разреждане до 2% в растително масло при локално приложение върху кожата. Да не се употребява по време на бременност, при епилепсия, както и при деца под 6 годишна възраст без предварителната консултация с медицинско лице. Само за външна употреба. Тествайте за индивидуална поносимост.

Допълнителна информация

Марка

Mahika

Shopping Cart
Етеричнo масло от кедър, 10мл
10,50 лв.