Етерично масло от лайм, 10мл

14,00 лв.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА НАД 99ЛВ

  • ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТ ДО 14 ДНИ
  • ДОСТАВКА ДО ОФИС ИЛИ АДРЕС
  • ЗАЩИТЕНИ ОНЛАЙН ПЛАЩАНИЯ

Описание

100% чисто етерично масло от лайм. Mаслотo от лайм е получено чрез парна дестилация на корите на плодовете от растението Citrus aurantifolia. Лаймът представлява дребен цитрусов плод. Маслото извлечено от него е жълто-зелено на цвят, а ароматът e свеж, цитрусов с бегла горчива нотка, която липсва при студено пресованото масло. Aроматерапевтично маслото от лайм действа енергизиращо на ума, освещаващо и детоксикиращо на тялото. Поради силните антисептични и адстрингентни свойства етеричното масло действа положително при различни инфекции на дихателната система, мускулни болки, акне и др. Изключително подходящо за пречистване на въздуха и за поддържане на силна имунна система. Съчетава се добре с масло от джинджифил, лавандула, босилек, иланг-иланг, кедър, клементина и др.

Начин на употреба: Използвайте до 2-3% концентрация. За локална апликация от възрастен разредете 12 капки етерично масло в 30 мл базово масло.

Противопоказания: Маслото е фоточувствително. След локална употреба изчакайте 12 часа преди излагането на силна UV или слънчева светлина. Съхранявайте на сухо и хладно място далеч от пряка слънчева светлина и достъпа на деца. Не използвайте неразредено върху кожата! Да не се употребява по време на бременност, при епилепсия, както и при деца под 6 годишна възраст без предварителната консултация с медицинско лице. Тествайте за индивидуална поносимост.

Допълнителна информация

Тегло 0,01 кг
Марка

Mahika

Вид

Етерично масло

Shopping Cart
Етерично масло от лайм, 10мл
14,00 лв.