Етерично масло от риган, 10мл

15,00 лв.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА НАД 99ЛВ

  • ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТ ДО 14 ДНИ
  • ДОСТАВКА ДО ОФИС ИЛИ АДРЕС
  • ЗАЩИТЕНИ ОНЛАЙН ПЛАЩАНИЯ

Описание

100% чисто етерично масло от риган

Маслото от риган се получава чрез парна дестилация на растението Origanum vulgare. Маслото има интензивен билков аромат.

В Ароматерапията маслото от риган е известно като мощен антисептик и е нужно да се подходи с неговата употреба с внимание. Етеричното масло от риган може да се използва в различни почистващи продукти. Действа добре когато са активни сезонните заболявания. Когато е много добре разредено в растително масло, може да се използва за масаж при болезнени стави. Съчетава се добре с масло от римска лайка, цитронела, розово индрише, евкалипт, лимон, розмарин, мащерка, бял бор.

Противопоказания: Съхранявайте на сухо и хладно място далеч от пряка слънчева светлина и достъпа на деца. Не използвайте неразредено върху кожата. Препоръчваме максимално разреждане до 1% в растително масло при локално приложение върху кожата. Да не се употребява по време на бременност, кърмене и при деца. Само за външна употреба. Тествайте за индивидуална поносимост, тъй като маслото може да раздразни кожата. Избягвайте контакт с очите, лицето и други чувствителни зони.

Допълнителна информация

Марка

Mahika

Shopping Cart
Етерично масло от риган, 10мл
15,00 лв.