Етерично масло от розмарин, 10мл

11,50 лв.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА НАД 99ЛВ

  • ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТ ДО 14 ДНИ
  • ДОСТАВКА ДО ОФИС ИЛИ АДРЕС
  • ЗАЩИТЕНИ ОНЛАЙН ПЛАЩАНИЯ

Описание

100% чисто етерично масло от розмарин. Mаслотo от розмарин се получава чрез екстракция с парна дестилация на листата от растението Rosmarinus officinalis. Маслото извлечено от него е със силен, дълбоко проникващ билков аромат. Розмаринът е една от многото билки използвани за медицински и религиозни цели още от древни времена. В миналото розмаринът е считан за свещенна билка. Използван е за окадяване с цел пречистване на въздуха от лоша енергия и подобряване на умствената дейност. Етеричното масло действа добре при мускулни болки, липса на внимание и концентрация. Поради своите стимулиращи кръвообращението и силни антисептични и антиоксидантни свойства, розмариновото масло помага за бързото заздравяване на рани, стимулира растежа на косата, помага при пърхот и различни бактериални инфекции. Съчетава се добре с масло от розов грейпфрут, лавандула, лимонена трева, хвойна, лимон, бял бор и лютива мента.

Начин на употреба: Използвайте до 3% концентрация. За локална апликация от възрастен разредете 12 капки етерично масло в 30 мл базово масло.

Противопоказания: Съхранявайте на сухо и хладно място далеч от пряка слънчева светлина и достъпа на деца. Не използвайте неразредено върху кожата! Да не се употребява по време на бременност, при епилепсия, както и при деца под 6 годишна възраст без предварителната консултация с медицинско лице. Тествайте за индивидуална поносимост.

Допълнителна информация

Тегло 0,01 кг
Марка

Mahika

Вид

Етерично масло

Shopping Cart
Етерично масло от розмарин, 10мл
11,50 лв.