Етерично масло от розово индрише, 10мл

19,50 лв.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА НАД 99ЛВ

  • ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТ ДО 14 ДНИ
  • ДОСТАВКА ДО ОФИС ИЛИ АДРЕС
  • ЗАЩИТЕНИ ОНЛАЙН ПЛАЩАНИЯ

Описание

100% чисто етерично масло от розово индрише

Етеричното масло от розово индрише се получава чрез парна дестилация на растението Pelargonium roseum. Маслото има интензивно розов, леко плодов аромат с характерен тревист подтон.

Маслото е известно със своето балансиращо и възстановяващо действие върху тялото и душата. Маслото подобрява цялостния тон на кожата и може да се използва след подходящо разреждане като балансиращ омазняването продукт. Действа положително за облекчаване на напрежението и безпокойството. Съчетава се добре с босилек, бергамот, кедър, римска лайка, тамян, грейпфрут, хвойна, лавандула, лайм, клементина, сладък портокал, палмароза, розмарин и други цитрусови масла.

Противопоказания: Съхранявайте на сухо и хладно място далеч от пряка слънчева светлина, пряк източник на топлина и достъпа на деца. Не използвайте неразредено върху кожата. Препоръчваме максимално разреждане до 2% в растително масло при локално приложение върху кожата. Да не се употребява по време на бременност, при епилепсия, както и при деца под 6 годишна възраст без предварителната консултация с медицинско лице. Само за външна употреба. Тествайте за индивидуална поносимост.

Допълнителна информация

Марка

Mahika

Shopping Cart
Етерично масло от розово индрише, 10мл
19,50 лв.