Етерично масло от тамян, 10мл

15,50 лв.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА НАД 99ЛВ

  • ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТ ДО 14 ДНИ
  • ДОСТАВКА ДО ОФИС ИЛИ АДРЕС
  • ЗАЩИТЕНИ ОНЛАЙН ПЛАЩАНИЯ

Описание

100% чисто етерично масло от тамян

Етеричното масо от тамян се получава чрез парна дестилация на дървесната смола от Boswellia serrata, което се смята за най-древното дърво от всички тамяни. Ароматът на маслото може да бъде описан като дървесен, землист, леко пикантен с плодов нюанс.

Етеричното масло от тамян е известно с мощните си укрепващи ефекти върху тялото и успокояващ аромат за ума. Използавано топикално маслото от тамян възстановява кожата и подобрява нейния тонус, еластичност и засилва нейните защитни механизми. Проучванията показват, че тамянът проявява противовъзпалителни и „ремоделиращи тъканите“ свойства. Поради тези причини често се използва при третиране на акне, в продукти против стареене и формули за хиперпигментация. В ароматерапията се смята, че успокояващия аромат на маслото укрепва и ободрява дихателната система. Тамяновото масло съдържа вещества, които намаляват чувството на безпокойство, стимулират имунната система и намаляват признаците на стареене. Съчетава се добре с бергамот, роза, розово индрише, лимон, сладък портокал, кедър, бял бор и палмароза.

Противопоказания: Съхранявайте на сухо и хладно място далеч от пряка слънчева светлина, пряк източник на топлина и достъпа на деца. Не използвайте неразредено върху кожата. Препоръчваме максимално разреждане до 3% в растително масло при локално приложение върху кожата. Да не се употребява по време на бременност, кърмене, при епилепсия, както и при деца под 6 годишна възраст без предварителната консултация с медицинско лице. Само за външна употреба.Тествайте за индивидуална поносимост.

Допълнителна информация

Марка

Mahika

Shopping Cart
Етерично масло от тамян, 10мл
15,50 лв.