Етерично масло от римска лайка, 10мл

55,00 лв.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА НАД 99ЛВ

  • ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТ ДО 14 ДНИ
  • ДОСТАВКА ДО ОФИС ИЛИ АДРЕС
  • ЗАЩИТЕНИ ОНЛАЙН ПЛАЩАНИЯ

Описание

100% чисто етерично масло от римска лайка

Маслото от римска лайка се получава чрез парна дестилация на цветовете на растението Anthemis nobilis. Извлеченото масло има сладък, свеж и плодов аромат.

В ароматерапията е известно със своя успокояващ и подмладяващ ефект както върху ума, така и върху тялото. Маслото от римска лайка действа регенериращо и има цялостен тонизиращ ефект върху кожата. Може да се използва при безпокойство и нервни състояния. Маслото е отлично средство за добър и дълбок сън. След подходящото разреждане, маслото от лайка ще помогне за успокояване на раздразнената или възпалена кожа. Може да се използва в смеси за облекчаване на болките и за насърчаване на релаксацията. Съчетава се добре с масло от лавандула, индрише, роза, палмароза, грейпфрут, хвойна, лимон и евкалипт.

Противопоказания: Съхранявайте на сухо и хладно място далеч от пряка слънчева светлина и достъпа на деца. Не използвайте неразредено върху кожата. Препоръчваме максимално разреждане до 3% в растително масло при локално приложение върху кожата. Да не се употребява по време на бременност, при епилепсия, както и при деца под 5 годишна възраст без предварителната консултация с медицинско лице. Само за външна употреба. Тествайте за индивидуална поносимост.

Допълнителна информация

Марка

Mahika

Shopping Cart
Етерично масло от римска лайка, 10мл
55,00 лв.