Протеинова маска за коса, 20гр

15,40 лв.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА НАД 99ЛВ

  • ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТ ДО 14 ДНИ
  • ДОСТАВКА ДО ОФИС ИЛИ АДРЕС
  • ЗАЩИТЕНИ ОНЛАЙН ПЛАЩАНИЯ

Описание

Маската за коса с протеин от киноа  и екстракт от морски зърнастец оставя косата здрава, блестяща и красива! Протеинът от киноа е богат на важни аминокиселини, които защитават и правят косата силна и здрава, а богатият на омега 7 мастни киселини  морски зърнастец дава на косата нов живот, пълен с блясък и мекота. Прави косата лесна за разресване, подхранена, изключително мека и диамантено блестяща, без утежняване.

Начин на употреба:

  1. Изсипете 3 или 5 диамантчета в чаша
  2. Добавете 90/ 150 мл (половин чаша) вряла вода и разбъркайте
  3. Изчакайте около 10-15 минути да изстине и да се сгъсти
  4. Нанесете на суха коса
  5. Оставете на косата за 40-60 минути
  6. Измийте с шампоан.

Протеиновата маска е съставена от 5 диамантчета, първо защото оставя косата точно като диамант! И второ –  за да може да решите дали да ползвате цялата маска наведнъж или само част от диамантчетата.

Кога и как да използвате цялата маска?

Цялата маска се разтваря в 150 мл вряла вода и се ползва, когато имате дълга коса, или когато косата е силно изтощена и се нуждае от повече терапия. Ако решите да ползвате 3 от диамантчетата  – разтворете ги в 90 мл вряла вода

* Ако имате по-къса коса или просто искате да подхраните краищата – ползвайте 2 или 3 диамантчета в 70-90 мл вряла вода . А ако косата ви е много дълга, или просто е пълен шемет, който не ви слуша и стърчи и се наелектризира потоянно, ползвайте и 5те диамантчета за пълен протеинов контрол!

Всяко диамантче е 4 грама.  Маската е общо 20 грама,като се равнява на 200 мл течна маска за коса, когато се добави водата.

**Ако Ви остане от приготвената маска, може да съхранявате в хладилник до 4 седмици и пак да използвате!

Допълнителна информация

Тегло 0,02 кг
Марка

Морава

Вид

за всякакъв тип кожа, За възстановяване и растеж

Shopping Cart
Протеинова маска за коса, 20гр
15,40 лв.