Антиейдж серум с лакесис и безсмъртниче

17,50 лв.47,90 лв.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА НАД 99ЛВ

  • ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТ ДО 14 ДНИ
  • ДОСТАВКА ДО ОФИС ИЛИ АДРЕС
  • ЗАЩИТЕНИ ОНЛАЙН ПЛАЩАНИЯ

Описание

Антиейдж серумът с лакесис и безсмъртниче забавя процесите на стареене на кожата благодарение на синергичната комбинация на двата мощни активни елемента – лакесис (мастикс) и безсмъртниче. Обновява структурата на дермата, подобрява плътността на кожата, намалява броя и дълбочината на мимическите линии. Кожата изглежда по-млада, стегната и свежа. Антиейдж серум с Лакесис и безсмъртниче представлява взаимно допълваща се и точно дозирана комбинация от натурални и етерични масла. Поради това може да се препоръчва като помощно и съпътстващо средство за регенериране на кожата. Веган продукт.

ЛЕГЕНДАТА

Масло, извлечено от кристална капка, събрана от ендемично за гръцкия остров Хиос дърво. Гръцка богиня дава името си на протеин на младостта.

Мойрите Клото, Лахезис и Атропос са древногръцките богини на съдбата. Според легендата Клото преде нишката на човешкия живот, Лахезис отмерва дължината й, а Атропос я отрязва. Всяка нишка представлява живот, а Мойрите са съдбата. Казано е, че никой не може да избяга от съдбата си. Лакесис е масло, добивано чрез СО2 екстракция на кристализирали капки от дървото Pistacia lentiscus (мастикс), което расте на гръцкия остров Хиос. Дървото секретира смолист сок, който на въздуха се втвърдява и образува кристаловидни капки, наричани „кристални сълзи“. Името на маслото, получавано от тези кристали е Лакесис и се свързва с гръцката легенда за трите Мойри.

На Клото е наречен Klotho протеинът, установен през 2005, който е способен да забави процеса на стареене. Скъпоценното масло от кристални сълзи увеличава синтеза на протеина Клото във фибробластите.  Този протеин се смята от учените за НОВИЯ ПРОТЕИН НА МЛАДОСТТА. Клото протеинът участва в голям брой сигнални пътища, които водят до възстановяване на оптималната клетъчна функция. Увеличаването на синтеза на Клото протеина във фибробластите е на практика нова стратегия за борба със стареенето на кожата.

Клинични измервания показват че Лакесис реактивира протеините на младостта и подобрява плътността на поддържащите фибри в дермата. Кожата изглежда по-млада и по-плътна. Лицевите контури изглеждат преначертани.

Начин на употреба: Нанасяйте малко количество веднъж или два пъти на ден върху почистена кожа на лицето и шията с лек масаж. Серумът е създаден за продължителна употреба. Тествайте за индивидуална толерантност. Внимание: напомняме на онези, които имат склонност към алергични реакции, че етеричните масла, макар също да служат за терапия на алергиите, особено на алергични заболявания на кожата, при свръхчувствителност могат да причинят алергични реакции. Затова в случай на каквито и да било съмнения трябва да се проведат контролни тестове в кабинет по ароматерапия.

Начин на съхранение: Антиейдж серум с Лакесис не съдържа химични и изкуствени консерванти. Да се съхранява на хладно място, далеч от нагревателни уреди и слънчева светлина, недостъпно за деца.

Моля, обърнете внимание, че този продукт е жив биологичен продукт. Може да има промени в цвета и аромата от партида до партида.

Продуктът отговаря на изискванията на Наредба №36 на МЗ и Директива 76 (768) на ЕС, регламент №1223/2009 г.

Продуктът е нотифициран в Европейския Портал за Козметични Продукти под номер : CPNP 2219603

Продуктът е преминал е качествен контрол при СРЗИ (Столична Районна Здравна Инспекция)

Продуктът има Оценка за безопасност на козметичен продукт, изготвена от сертифициран оценител.

Продуктът е маркирани със стандартен баркод /GTIN/.

Активни съставки: розова вода*, лакесис (мастикс)*, сусамово масло*, пантенол*, коко каприлат/ капрат*, Vit E*, ЕМ: лавандула**, безсмъртниче**, тамян**, розмарин**, розово масло**, черен пипер**.

*Био сертифицирани съставки

**Съставки, съдържащи се в етерични масла

INCI: ROSA DAMASCENA FLOWER WATER*, SESAMUM INDICUM SEED OIL*, COCO-CAPRYLATE/CAPRATE, GLYCERIN, PANTHENOL*, PНENOXYETHANOL, ETHYLHEXYL GLYCERIN, 1,2-PROPANEDIOL, XANTHAN GUM, PISTACIA LENTISCUS (MASTIC) GUM*, LAVANDULA ANGUSTIFOLIA HERB OIL**, XERANTHEMUM ANNUUM FLOWER EXTRACT**, TOCOPHERYL ACETATE, TOCOPHEROL*, BOSWELLIA SERRATA RESIN EXTRACT**, ROSMARINUS OFFICINALIS LEAF OIL**, ROSA DAMASCENA FLOWER OIL**, PIPER NIGRUM FRUIT OIL**, COUMARIN**, GERANIOL**, LIMONENE**, LINALOOL**, CITRONELLOL**, CITRAL**, EVGENOL**, FARNESOL**

*Био сертифицирани съставки

**Съставки, съдържащи се в етерични масла

 

 

 

Допълнителна информация

Марка

е Лек

Вид

за всякакъв тип кожа, за зряла кожа

Предназначен

за еластичност, за подхранване, за регенерация, за стягане на кожата

Милилитри

10ml, 30 ml

Shopping Cart
Антиейдж серум с лакесис и безсмъртниче
17,50 лв.47,90 лв.Опции