Мехлем с люти чушки при шипове и мигрена, за глава и врат

11,90 лв.19,50 лв.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА НАД 99ЛВ

  • ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТ ДО 14 ДНИ
  • ДОСТАВКА ДО ОФИС ИЛИ АДРЕС
  • ЗАЩИТЕНИ ОНЛАЙН ПЛАЩАНИЯ

Описание

Мехлем с люти чушки при остри и хронични възпалителни заболявания на мускулите и ставите, шипове, мигрена, след ампутация и мастектомия. Тази комбинация регулира действието на свободните радикали, ускорява кръвоснабдявнето, ускорява изгарянето на калориите, обезболява и разнася натрупаните липиди. Локално приложен, мехлемът с люти чушки оказва ревулсивен ефект – леко зачервеняване на кожата, повишаване на температурата, намаляване на болката. Капсаицинът стимулира и действието на нервните окончания, засиля отделянето на ендорфини – хормоните на удоволствието. Мигренозните кризи, характерни с жестоката си болка, се повлияват посредством назално (в областта на носа) и на слепоочията намазване с мехлем от люти чушки. След три седмици мигренозните пристъпи се разреждат и намаляват по сила. В паралел, мехлемът има антицелулитен ефект и замества антицелулитния крем. Мехлемът с люти чушки подобрява значително микро циркулацията и засилвадренирането на токсини.Масажирането на зоните с натрупване на целулит спомага за разрушаването на устойчивите клетъчни стени на мастните клетки и расейването на целулита в подкожието, което улеснява редукцията му.

Начин на употреба: Мехлем за приложение върху кожата. 2-3 пъти дневно върху поразеното място се нанася необходимото количество и се втрива с лек масаж. Препоръчва се процедурата да продължи до пълно оздравяване. когато се ползва като антицелулитен крем се масажират желаните места енергично 10 мин. За сигурен ефект, цикълът от масажи изисква около 12 седмични повторения.

Мехлемът попива бързо, без да оставя следи. За лечение на мигрена мехлемът се прилага в областта на слепоочието и в основата на врата. Измийте ръцете си след използването на мехлема и не докосвайте очите, носа и устата или други чувствителни части от тялото, тъй като ще почувствате болезнена топлина.

ВНИМАНИЕ: Избягвайте контакт с очите и лигавицата. Някои етерични масла са противопоказни за епилептици, хипертоници, кърмачки, бременни, деца, както и за лица с индивидуална непоносимост към ароматите. Моля консултирайте се с Вашия личен лекар! Да не се употребява при доказана алергия към някоя от съставките! Мехлемът съдържа билки и натурални масла с известен химичен състав и дефинирано терапевтично действие. Това не е лекарствен продукт. Приложението на мехлема не отменя консултацията и наблюдението на Вашия лекуващ лекар при профилактиката и лечението. Всяка информация, съвети и препоръки, съдържащи се тук, или получени чрез друг вид комуникация, в устни или в писмена форма не са предназначени да заменят или да бъдат заместител на квалифицирана медицинска помощ от обучен лекар или практикуващ здравеопазване! Мехлемът представлява взаимно допълваща се и точно дозирана комбинация от чисти природни билки, натурални и етерични масла. Поради тов може да се препоръчва като помощно и съпътстващо средство при терапията.

Начин на съхранение: Продуктът не съдържа консерванти, да се съхранява на хладно място, далеч от нагревателни уреди и слънчева светлина, недостъпно за деца. Моля обърнете внимание, че това е жив биологичен продукт, и може да има промени в цвета и аромата от партида до партида.

Състав: Студен маслен извлек от люти чушки (чили) и корени брей, студено пресован зехтин Екстра Върджин*. пчелен восък*, масло от карите*, камфор и етерични масла*: кедър, евкалипт и хвойна.

INCI: OLEO EXTRACTUM HOT PEPPERS (CHILI), ROOTS GOSH, EXTRA VIRGO OLEUM OLIVARUM*, CERA ALBA*, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER*, CAMPHOR, ESSENTIALIS OLEA*: JUNIPERUS VIRGINIANA, EUCALYPTUS GLOBULUS, JUNIPERUS COMMUNIS

* Био сертифицирани съставки

** Натурални етерични масла

Допълнителна информация

Предназначен

за антицелулит, за намаляване на болки

Марка

е Лек

Милилитри

20 ml, 40ml

Shopping Cart
Мехлем с люти чушки при шипове и мигрена, за глава и врат
11,90 лв.19,50 лв.Опции