Мехлем със смрадлика при гнойни рани, акне, 20 ml

9,90 лв.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА НАД 99ЛВ

  • ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТ ДО 14 ДНИ
  • ДОСТАВКА ДО ОФИС ИЛИ АДРЕС
  • ЗАЩИТЕНИ ОНЛАЙН ПЛАЩАНИЯ

Описание

Подходящ е в борбата с трудно зарастващи гнойни рани, акне, циреи, ечемик в окото или други възпаления. Може и да се използва за защита на кожата на ръцете от ниските температури през зимата. Подходящ е за възрастни и деца над 3 години.

Начин на употреба: локално приложение върху засегнатите области 2-3 пъти на ден. Малко количество се втрива с лек масаж върху чиста кожа. Препоръчително е да продължавате употребата до пълно възстановяване. Мехлемът попива бързо, без да оставя следи. Внимание! Тествайте за индивидуална толерантност. Някои етерични масла са противопоказни за епилептици, хипертоници, кърмачки, бременни, деца, както и за лица с индивидуална непоносимост към ароматите. Моля консултирайте се с Вашия личен лекар! Да не се употребява при доказана алергия към някоя от съставките! Мехлем със смрадлика при гнойни рани съдържа билки и натурални масла с известен химичен състав и дефинирано терапевтично действие. Това не е лекарствен продукт. Приложението на мехлема не отменя консултацията и наблюдението от Вашия лекуващ лекар при профилактиката и лечението. Всяка информация съвети и препоръки, съдържащи се тук, или получени чрез друг вид комуникация, в устна или в писмена форма не са предназначени да заменят или да бъдат заместител на квалифицирана медицинска помощ от обучен лекар или практикуващ здравеопазване! Мехлемът представлява взаимно допълваща се и точно дозирана комбинация от чисти природни билки, натурални и етерични масла. Поради това може да се препоръчва като помощно и съпътстващо средство при терапията.

Начин на съхранение: Мехлем със смрадлика при гнойни рани не съдържа химически консерванти, да се съхранява на хладно място, далеч от нагревателни уреди и слънчева светлина, недостъпно за деца. Моля, обърнете внимание, че това е жив биологичен продукт, и може да има промени в цвета и аромата от партида до партида.

Продуктът отговаря на изискванията на Наредба №36 на МЗ и Директива 76 (768) на ЕС, регламент №1223/2009 г.
Продуктът е нотифициран в Европейския Портал за Козметични Продукти под номер : CPNP 2098771
Продуктът е преминал е качествен контрол при СРЗИ (Столична Районна Здравна Инспекция)
Продуктът има Оценка за безопасност на козметичен продукт, изготвена от сертифициран оценител.
Продуктът е маркирани със стандартен баркод /GTIN/.

Активни съставки: смрадлика, студено пресован зехтин Extra Virgin*, пчелен восък*, кокосово масло*, бадемово масло* и етерични масла: масло от чаено дърво**, лавандула**, бял равнец**.

*Био сертифицирани / *Bio certificated

**От натурални етерични масла / **From natural essential oils

INCI: RHUS TYPHINA LEAF EXTRACT*, COCOS NUCIFERA OIL*, CERA ALBA*, OLEA EUROPAEA FRUIT OIL*, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS OIL*, COTINUS COGGYGRIA BRANCH/ LEAF OIL**, MELALEUCA ALTERNIFOLIA LEAF OIL (TEA TREE OIL)**, CITRUS LIMON FRUIT OIL**, JUNIPERUS COMMUNIS FRUIT OIL**, ALPHA PINENE**, LINALOOL**, LIMONENE**, GERANIOL**, CITRAL**, CITRONELLOL**

*Био сертифицирани / *Bio certificated

**От натурални етерични масла / **From natural essential oils

Допълнителна информация

Марка

е Лек

Shopping Cart
Мехлем със смрадлика при гнойни рани, акне, 20 ml
9,90 лв.