Универсален веган натурален почистващ препарат

6,00 лв.16,00 лв.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА НАД 99ЛВ

  • ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТ ДО 14 ДНИ
  • ДОСТАВКА ДО ОФИС ИЛИ АДРЕС
  • ЗАЩИТЕНИ ОНЛАЙН ПЛАЩАНИЯ

Описание

Този универсален веган натурален почистващ препарат може да се използва за препарат за измиване на чинии, като препарат за пране, препарат за измиване на пода и почистване на фаянс и замърсени повърхности. Съдържа три натурални компонента, които покриват изискванията за отлично измиващо и дезинфектиращо средство. Сапунът в състава на препарата помага за разтваряне на мазнините, намаля повърхностното напрежение на водата, което помага на другите вещества да проникнат по-лесно (при изпиране). Дава обилна приятно мека пяна – няма добавен пенител, осапуненото масло има естествена пенливост, както и процент свободен растителен глицерин в състава (естествено се синтезира при процеса на осапуняване), който има положително въздействие върху кожата. Карбонатната сода има изразени противогъбични свойства, което ни гарантира доброто почистване и при силно замърсена посуда, повърхности или дрехи, без остатък от гъботворни организми. Цялостната дезинфекция се постига, чрез антибактериалното действие на боракса използван (като дeзинфектант в процентен разтвор в лаборатории). Нежен и щадящ към кожата, той е подходящ и за хора с чувствителна кожа и деца.

Начин на употреба: Като препарат за пране: 2 с. л. на около 4,5-5 кг пране средно замърсено; Като препарат за съдове: разреждане 1:1 за нормано замърсени съдове, при силно замърсена посуда се използва без разреждане

Състав: осапунено кокосово масло, боракс (антибактериален натурален минерал на прах с изразени антибактериални свойства), калцирана сода (противогъбично действие, натурален произход)

Допълнителна информация

Марка

QQ Natural

Милилитри

190ml, 1l

Shopping Cart
Универсален веган натурален почистващ препарат
6,00 лв.16,00 лв.Опции