Хигиенен гел за ръце

6,50 лв.10,50 лв.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА НАД 99ЛВ

  • ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТ ДО 14 ДНИ
  • ДОСТАВКА ДО ОФИС ИЛИ АДРЕС
  • ЗАЩИТЕНИ ОНЛАЙН ПЛАЩАНИЯ

Описание

Хигиенен гел за ръце – почиства ръцете ефективно и по особено нежен начин, благодарение на естествени и органични съставки, без отмиване. Съдържа алкохол. Хигиенен гел за ръце попива бързо, без да вреди на кожата, не оставя лепкав слой. Има две действия – ефективно хигиенизиране на кожата и предпазване от прекалено изсушаване. Готов за употреба натурален препарат за хигиенизация на ръце и кожа с почистващо действие, продължаващо до 2 часа след извършване на хигиенизацията. Активните съставки на препарата са биоразградими. Приятно ароматизиран. Изключително подходящ за ежедневна употреба от възрастни и деца за хигиенизация на ръцете при пътуване, след ползване на обществен транспорт, след игра в училище, на работното място. Има изцяло натурален състав и етанол. Хигиенният гел почиства ефективно кожата, без да бъде агресивен към нея. Бързо попива и не нарушава естествения ритъм на работа и живот. По-високият процент на алкохол в допир с кожата би се изпарявал преди да успее да я хигиенизира. Гелът представлява ефективна синергично действаща комбинация от алкохоли, флорални води и етерични масла с широк спектър на действие при кратка експозиция. Съдържа комплекс за омекотяване на кожата. Прилага се неразреден, чрез втриване в кожата на ръцете/ тялото. При възможност измивайте ръцете обилно с вода и сапун. Държи ръцете чисти, свежи и ароматни! Подходящ e за всеки тип кожа. Веган продукт.

Начин на употреба: При необходимост се втрива малко количество от продукта и се разнася върху ръцете. Не се препоръчва за хора с индивидуална непоносимост към някои от съставките. Тествайте индивидуалната поносимост. Продуктът не съдържа химически консерванти. Да не се поглъща и вдишва! Внимание: Избягвайте контакт с очите и лигавиците. Да не се употребява при доказана алергия към някоя от съставките! Хигиенният гел съдържа натурални масла с известен химичен състав и дефинирано терапевтично действие. Това не е лекарствен продукт. Приложението на натурален хигиенен гел за ръце не отменя старателното измиване на ръце с вода и сапун при възможност, консултацията и наблюдението от Вашия лекуващ лекар при профилактиката и лечението. Всяка информация, съвети и препоръки, съдържащи се тук, или получени чрез друг вид комуникация, в устна или в писмена форма не са предназначени да заменят или да бъдат заместител на квалифицирана медицинска помощ от обучен лекар или практикуващ здравеопазване! Хигиенният гел представлява взаимно допълваща се и точно дозирана комбинация от натурални субстанции. Поради това може да се препоръчва като помощно и съпътстващо средство в ежедневието, превенция или терапията.

Начин на съхранение: Хигиенният гел не съдържа химически консерванти, да се съхранява на хладно място, далеч от нагревателни уреди и слънчева светлина, недостъпно за деца. Моля, обърнете внимание, че това е жив биологичен продукт и може да има промени в цвета и аромата от партида до партида.

Продуктът отговаря на изискванията на Наредба №36 на МЗ и Директива 76 (768) на ЕС, регламент №1223/2009 г.

Продуктът е нотифициран в Европейския Портал за Козметични Продукти под номер : CPNP 3299252

Продуктът е преминал е качествен контрол при СРЗИ (Столична Районна Здравна Инспекция)

Продуктът има Оценка за безопасност на козметичен продукт, изготвена от сертифициран оценител.

Продуктът е маркирани със стандартен баркод /GTIN/.

При желание да закупите по-големи количества, моля свържете се с нас!

Състав: Етанол, лавандулова вода*, молекулярно пречистена вода (purified water), глицерин, пантенол, ЕМ: чаено дърво**, розмарин**, кедър**

*Био сертифицирани съставки

**Съставки, съдържащи се в етерични масла 

INCI: ETHANOL, LAVANDULA ANGUSTIFOLIA (LAVENDER) FLOWER WATER*, GLYCERINUM PLANT, PANTHENOL*, EUXYL K 900, MELALEUCA ALTERNIFOLIA LEAF OIL (TEA TREE OIL)**, ROSMARINUS OFFICINALIS**, CEDRUS ATLANTICA BARK OIL**

*Био сертифицирани съставки

**Съставки, съдържащи се в етерични масла 

Допълнителна информация

Марка

е Лек

Милилитри

110ml, 60ml

Shopping Cart
Хигиенен гел за ръце
6,50 лв.10,50 лв.Опции