Бял шоколад за тяло, 200мл

29,90 лв.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА НАД 99ЛВ

  • ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТ ДО 14 ДНИ
  • ДОСТАВКА ДО ОФИС ИЛИ АДРЕС
  • ЗАЩИТЕНИ ОНЛАЙН ПЛАЩАНИЯ

Описание

С въздушно-маслена формула, която меко обгръща тялото. Оставя усещане за сатенена мекота. Допринася видимо против стареенето на кожата, като я стимулира сама да произвежда колаген и еластин. С удължено освобождаване на активни вещества в кожата. Приятният аромат допринася за усещане за уют и наслада.

Начин на употреба: Нанася се върху измита и влажна кожа, препоръчително след баня. Разнася се с леки масажни движения по цялото тяло.

Продуктът отговаря на изискванията на Наредба №36 на МЗ и Директива 76 (768) на ЕС, регламент №1223/2009 г. Продуктът е нотифициран в Европейския Портал за Козметични Продукти под номер : CPNP 3221192. Продуктът е преминал е качествен контрол при СРЗИ (Столична Районна Здравна Инспекция). Продуктът има Оценка за безопасност на козметичен продукт, изготвена от сертифициран оценител. Продуктът е маркирани със стандартен баркод /GTIN/.

ВНИМАНИЕ: Бял шоколад за тяло съдържа натурални с известен химичен състав и дефинирано терапевтично действие. Това не е лекарствен продукт. Всяка информация, съвети и препоръки, съдържащи се тук, или получени чрез друг вид комуникация, в устна или в писмена форма не са предназначени да заменят или да бъдат заместител на квалифицирана медицинска помощ от обучен лекар или практикуващ здравеопазване! Бял шоколад за тяло представлява взаимно допълваща се и точно дозирана комбинация от натурални масла и естествени съставки. Поради това може да се препоръчват като помощно и съпътстващо средство при регенерацията на кожата на тялото. Съвет: Редовната употреба на сух натурален ексфолиант след баня подготвя кожата на тялото за по-активно поемане на копринен лосион за тяло. Кожата е освежена, порите са отворени и лосионът за тяло попива в дълбочина, придава еластичност на кожата. Хидратира кожата, възвръща естествения й блясък, има силно омекотяващ ефект, предпазва кожата от загуба на влага и поява на пигментни петна, подпомага преодоляването на възпалителните процеси. Продуктът не съдържа животински съставки, подходящ за вегани. Подходящ за възраст 12+ години. Не съдържа изкуствени подобрители и стабилизатори. Разгражда се в естествена среда

Състав:какаово масло, масло от кайсия, сусамово масло, масло таману, пентавитин, Vit E, аромат*: шоколад

INCI: THEOBROMA CACAO EXTRACT, PRUNUS ARMENIACA KERNEL OIL, SESAMUM INDICUM OIL, CALOPHYLLUM INOPHYLLUM, GMS*, CERA ALBA*, ARGENTUM AQUA, GLYCERIN, SACCHARIDE ISOMERATE PENTAVITIN, VIT E, EUXYL K900, AROMATIC IOL**: CHOCOLATE

Допълнителна информация

Тегло 0,2 кг
Марка

е Лек

Shopping Cart
Бял шоколад за тяло, 200мл
29,90 лв.