Натурално олио за тен бета каротин, 200мл

21,49 лв.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА НАД 99ЛВ

  • ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТ ДО 14 ДНИ
  • ДОСТАВКА ДО ОФИС ИЛИ АДРЕС
  • ЗАЩИТЕНИ ОНЛАЙН ПЛАЩАНИЯ

Описание

Олио за бързо и интензивно почерняване на кожата и за придобиване на равномерен, траен и здравословен загар по време на слънце експозиция. На базата на натурални масла слънчоглед, зехтин и обогатено с бета каротен и ектракт от невен, олиото запазва влажността на кожата, поддържа нейната еластичност и мекота. Съдържа витамин Е, който предпазва кожата от преждевременно стареене. Осигурява минимална защита от слънчево изгаряне. Водоустойчива натурална формула. Съдържа натурален аромат без алергени.

Начин на употреба: Нанесете обилно преди излагане на слънце и нанасяйте периодично по време на излагане на слънце като напръсквате равномерно върху цялото тяло. Нанасяйте отново често, особено след плуване, подсушаване с кърпа и изпотяване. Избягвайте излагането на слънце през обедните часове (11:00 – 16:00 ч.). Прекомерното излагане на слънце, дори когато използвате слънцезащитен продукт, е риск за здравето.

Състав :Хелиантус Анюус (Слънчогледово) Масло, Маслиново Масло, Екстракт От Невен, Бета Каротин, Даукус Карота Сатива Екстракт, Токоферол, Аромат (Без Алергени)

Допълнителна информация

Марка

Herbis

Shopping Cart
Натурално олио за тен бета каротин, 200мл
21,49 лв.