Натурална паста за зъби, 30мл

7,00 лв.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА НАД 99ЛВ

  • ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТ ДО 14 ДНИ
  • ДОСТАВКА ДО ОФИС ИЛИ АДРЕС
  • ЗАЩИТЕНИ ОНЛАЙН ПЛАЩАНИЯ

Описание

Натурална паста за зъби с кокосово масло, билков екстракт, етерични масла от мента и чаено дърво почиства зъбния емайл, включително и от стари наслагвания, добавеният калций спомага за укрепването му. Подпомага заздравяването на венците, благодарение на билковия екстракт;  богатияt минерален състав на хумата, витаминенno – минерален комплекс в кайсиевата пудра и стягащ ефект от добавеният  витамин С. Етеричните масла в състава имат изявено антибактериално и дезодорирашо действие.

Употреба: на влажна четка се взема количество колкото грахово зърно и се почистват зъбите както с конвенционална паста. Добавете още малко вода и жабуркайте допълнително, така микрочастиците от хумата успяват да достигнат и труднодостъпните междузъбни пространства.

Условия за съхранение: хладно място, непряка слънчева светлина, спазване на хигиена на употреба. Едно бурканче да се ползва единствено от един и същи човек.

Състав: кокосово масло*, хума, каму-каму (вит. С), пудра от кайсиеви ядки, калций на прах, сода бикарбонат, етерични масла: мента и чаено дърво;

*сертифициран биологичен произход//certified organic origin

Допълнителна информация

Марка

QQ Natural

Shopping Cart
Натурална паста за зъби, 30мл
7,00 лв.